Over mezelf

Als moeder van twee prachtige jongens weet ik hoe snel ze veranderen en hoe snel je kleine dingen vergeet. Bij het zien van een foto komen deze kleine herinneringen weer terug.

 

Ik heb het altijd al heerlijk gevonden om te fotograferen. In elke foto die ik maak blijft bij mij het gevoel opgeslagen. Dit is ook waarom foto's voor mij zo bijzonder zijn, ze houden een herinnering levend.

      

Bij het fotograferen gaat het mij dan ook niet alleen om die ene mooie foto, maar om de hele beleving. Pas als de persoon voor de lens helemaal op zijn gemak is zie je de sprankeling in de ogen. Als pedagoog werk ik met kinderen van alle leeftijden. Ik vind het belangrijk om goed aan te sluiten bij hetgeen je kind nodig heeft, om zichzelf te kunnen zijn, om die ene blik vast te kunnen leggen.
Minstens net zo belangrijk vind ik het gevoel dat mensen krijgen als ze de foto weer bekijken, het gevoel van toen de foto genomen werd. Ik probeer dan ook zo min mogelijk aanwijzingen te geven en al doende het moment vast te leggen. 

 

Het gaat om de beleving! 

 

Als je op zoek bent naar ongedwongen foto's om een mooie herinnering levend te houden hoor ik graag wat ik voor je kan betekenen!