veel gestelde vragen

Fotoshoot bij Inge Ceelen Fotografie:                               
In mijn eigen fotostudio kunnen we foto’s maken met een mooie witte achtergrond. Ook is het mogelijk om op locatie te fotograferen.
Ik vind het belangrijk om foto’s te maken die het echte gevoel vastleggen, met die enige echte blik die jou jou maakt.
Foto’s zijn in mijn optiek niet alleen een beeld, ze houden een herinnering levend. Ik vind het daarom ook belangrijk dat de sfeer goed is en je met plezier terug kijkt op de shoot.
Omdat ik die ene echt blik, en het goede gevoel zo van belang vind zorg ik dat er altijd ruimte is om even te wennen en te ontspannen.

Veel gestelde vragen

1. Hoe veel kost een fotoshoot?
De prijs voor een fotoshoot in de studio bedraagt 90 euro.
De prijs voor een fotoshoot op locatie, in een straal van 25 km vanuit Heeze, bedraagt 125 euro. Voor een fotoshoot op een locatie buiten de straal van 25 km vanuit Heeze kan een persoonlijke offerte opgemaakt worden.

2. Hoe lang duurt een fotoshoot?

Gemiddeld duurt een fotoshoot 1-1,5 uur. Dit ligt een beetje aan de hoeveelheid mensen die gefotografeerd worden.

3. Hoeveel foto’s krijg ik?

Na de fotoshoot selecteer ik de beste foto’s, deze foto’s bewerk ik tot op een bepaalde hoogte en stuur ik, voorzien van een watermerk en in een lage resolutie naar je toe. Uit deze foto’s kun je zelf de 5 mooiste uitzoeken, de 5 die je het meest raken. Deze foto’s finetune ik en stuur ik je, in hoge resolutie en zonder watermerk naar je toe.
Mocht je graag toch meer foto’s ontvangen is dit zeker mogelijk. De meerprijs voor deze extra foto’s is 7.50 euro per foto.
Alle foto’s zullen als digitaal bestand naar je toegestuurd worden.

4. Wanneer zijn de foto’s klaar?

 

 

 

 

5. Contactgegevens:
Je kunt me bereiken op 06-23838775, via info@ingeceelenfotografie.nl of door je gegevens achter te laten op de pagina 'over mezelf'.